Opningstider:

Kvipt Gjestegard kun åpen for hytteutleige. Ein kan også bestille 3-rettars middag frå mai til oktober. Minimumsantall er 4 personar ved bestilling av mat dersom ein ikkje bur på garden. Middagen vil då bestå av kortreist mat frå garden i form av anten fisk eller vilt. Alle må velge samme meny, og den fyrste gruppa som bestiller og velger meny den aktuelle kvelden, bestemmer altså kva som blir servert den dagen. Prisen for eit 3 rettars måltid er 510kr. Alternativ for hovedrett innan vilt er anten elgegryte, elgesteik eller elgekjøttkaker. Innan fisk er det anten ovnsbakt ørret, ovnsbakt røye, pannestekt ørret eller pannestekt røye. Me kan også tilby spekemat med spekeskinke, fenalår, sognemor, flatbrød, potetsalat, eggerøre og rjomegraut til 250kr. Forrett kan dykk velge mellom spekemat og rømmegraut, krydra sik med potet, flattbrød og rømme, krema brenneslesuppe, sprøsteikt aure, eller melon, ost og skinke. Dessert består av moltekrem, jordbær og fløte eventuelt med is (dersom det er å få tak i), Crème brulee, sjokolademousse eller tilslørte seterjenter.



Loft

Kvipt Gjestegard - Birtedalen - 3870 Fyresdal
Tlf: 907 32 456 - E-post: olavkvipt@gmail.com